Tarragona Jove

ANUL·LAT | Taller d’escriptura Creativa: “Els nostres monstres”

Dissabte 18 de novembre 2023 | a les 18 h
Espai Jove Kesse | +14 anys | gratuït amb inscripció prèvia

Éssers tel·lúrics, monstres errants, fantasmes i esperits…

La literatura és plena de criatures esfereïdores: des d’hidres de set caps, gorgones, minotaures, dips i molsoses, fins el monstre de Frankenstein, Dràcula i Cthulu… Però… Com són els monstres? On viuen? Per què ens fan por?

Veniu a conèixer els nostres monstres en un taller d’escriptura creativa ple de contrastos on hi descobrireu aquells monstres que ens han acompanyat al llarg de la història i aquells que habiten dins nostre.

Al llarg del taller, parlarem sobre l’origen i els components físics d’un monstre i en crearem algun de ben especial. Analitzarem el concepte de monstre com a ésser mitològic i llegendari i coneixerem alguns éssers fantàstics que han atemorit la humanitat des de temps immemorials. També ressuscitarem criatures estranyes de mites i llegendes que ens havien explicat de petits. Per últim, explorarem tot el potencial literari que ofereix la paraula monstre mentre escrivim sobre ells i les pors que ens persegueixen. Així sabrem quins són els monstres realment perillosos dels que ens hem de guardar i com combatre’ls per destruir-los.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 18 de novembre
18 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec: d’Ingrid Ventura. Escola de Lletres de Tarragona
Skip to content