Tarragona Jove

Taula Rodona | Heroïnes del nostre temps

Dijous, 3 de març de 2022 a les 18h | Espai Jove Kesse | Activitat gratuïta
Inscripció prèvia en aquesta pàgina i en directe a tarragonajove.org/streaming

Activitat dins el cicle d’accions del #8M de l’Ajuntament de Tarragona

Taula rodona moderada per Laura Recasens ( impulsora del projecte Heroïnes anònimes 2.0 @heroinesanonimes) amb sis ponents participants del projecte.

Les ponents de diferents perfils laborals exposaran la seva experiència amb el projecte i faran una exposició de diferents temes relacionats amb la seva vida o àmbit laboral.

Ona Margalló

L’Ona va néixer a Reus el 25 de juny de 2008, va néixer el mateix dia que Antoni Gaudí, una relació que es fa present en veure l’art que projecta. La seva passió és dibuixar, fa lettering, inventa lletres de cançons, decora com les grans dissenyadores, canta i toca el violoncel.L’Ona té el superpoder de fer feliç a tothom que comparteix la vida amb ella.

Fanny Ulldemolins

La Fanny va créixer a Batea entre vinyes, oliveres i ametllers. És enginyera de telecomunicacions i forma part del projecte Atalanta.

Aida Bañeres:

L’Aida va néixer a Lleida i actualment viu a Alcover. És editora de video, creativa, directora de fotografia, project manager, fotógrafa i fundadora i programadora de la Terrasseta de Tarragona.

Carmen Gómez:

La Carme va néixer a Tortosa i actualment viu a Riudoms. Estudia psicologia i és també formadora ocupacional, agent d’igualtat i ha estudiat Il·luminació, captació i tractament de la imatge.

Mariona Esteve:

La Mariona va néixer a Lleida i actualment viu a Reus. Ha treballat en l’àmbit social en el col·lectiu de persones amb discapacitat i actualment realitza xerrades i tallers de sensibilització contra les violències masclistes.

Laura Balcells:

La Laura és d’Arbeca i actualment viu a Bràfim. És educadora Social i té el CFGS d’Interpretació de Llengua de Signes. Actualment treballa a l’Associació Vincle.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 3 de març de 2022
de 18 a 20h
Espai Jove Kesse
Gratuïta
A càrrec de Laura Recasens

Venda on-line tancada
Skip to content