Tarragona Jove

Taula rodona | Heroïnes del nostre temps

Dijous 9 de març de 2023 | 20 h | xerrada | Espai Jove Kesse | gratuït | entrada lliure

Taula rodona moderada per Laura Recasens-Salvadó ( impulsora del projecte Heroïnes anònimes 2.0 @heroinesanonimes) amb la participació de dones joves que faran una exposició de diferents temes relacionats amb la seva vida o àmbit laboral.

LES PERSONES PARTICIPANTS

ESTEFANIA GRANGÉ | 30 anys l Mora d’Ebre

Tècnica en cures auxiliars d’infermeria i atenció sociosanitària. S’ha dedicat durant 5 anys a treballar a residències per a la gent gran, també treballava els caps de setmana en el sector de l’Hosteleria, era molt hiperactiva. Fins que als 23 anys va tenir un accident de trànsit, un dia que sortia de treballar i els seus ulls es van tancar, el cotxe va sortir de la via. Des de llavors es dedico a ella mateixa.

Es de Mora d’Ebre però després de l’accident va venir cap a Tarragona a viure.

Col·labora amb diverses entitats sense ànim de lucre, com  “si jo puc, tu també” que treballa amb persones amb epilèpsia mitjançant esdeveniments esportius i també amb l’associació de la geganta Frida.

Va ser impulsora involuntària del projecte Hit Hockey, persones amb capacitats diverses que els uneix el hoquei.

ANNIHE VALENTINA GUTÍERREZ QUINTERO | 20 ANYS | BOGOTÀ

Està estudiant el grau de Multimedia a la UOC. I en el seu temps lliure s’està preprarant per competir durant aquest estiu en la categoria de dansa urbana en cinc programes diferents de Barcelona i Tarragona, i en breu començarà un curs de TCP al CEAE i un altre d’alemany financiat pel SEPE.

Ha treballat com a administrativa en una empresa de suplements, de community manager en un ministeri cristià de Miami i ara treballa de cambrera en un bar-restaurant.

Li agrada molt aprofitar cada oportunitat que hi hagi per apendre, en aquests moments participa de l’Aula de japonès i de Dansa contemporània a l’Espai Jove Kesse.

Els seu hashtag és #intentarfinsaconseguir

MARTA BORI | 21 ANYS | TARRAGONA

Ha dedicat tota la seva vida a la dansa i avui dia té una carrera de contemporani i està estudiant Psicologia.

La seva frase: “Tan sols es viu una vegada però si ho fas bé, amb una n’hi ha prou”

NORMA BURGUEÑO | 27 ANYS | TARRAGONA

És Tècnica en animació sociocultural i turística i està estudiant Antropologia i Evolució humana(UOC) i li agrada l’escalada en boulder, viatjar i la muntanya.

Va marxar a Barcelona perquè la manca d’oportunitats laborals i oferta a la ciutat li impedia tant créixer com mantenir-se econòmicament fora de l’hostaleria. Amb ganes de dedicar-se al sector social i adquirir experiència. Primer va trebalalr coordinant serveis educatius (colònies amb infants, activitats pedagògiques, projectes per a famílies). Més endavant li va sorgir l’oportunitat de treballar en un espai jove al Born; coordinant un projecte d’oci saludable per a joves tutelats i en situació de carrer, mitjançant l’esport. També vai crear un projecte per apropar els esports de muntanya als i les joves del barri.

Actualment, porta la dinamització de Primera Planta a l’Espai Jove Kesse. Espai lliure i dinamitzat per a joves de 12 a 20 anys. La seva tasca principal és acompanyar i realitzar escolta activa amb els i les joves, i si detecta malestars, dubtes o problemes de salut emocional, derivar a professionals.

El seu hashtag #capconversapendent

ANA MEGIA | 30 ANYS | TARRAGONA

Ha realitzat cursos d’atenció al client i un cicle formatiu a lIES Jaume I de Salou, d’Atenció a les persones en situacio de dependencia. Actualment, treballa a Port Aventura, a la Fundació Port Aventura i també a l’English Summer.

És la protagonista del documental la Vida con Williams, on es visibilitza el síndrome de Williams i la seva historia de superació. Participa en diferents voluntariats: AACIC i CorAvant, on dona suport a nens amb cardiopaties congènites i és membre la colla gegantera Frida i Festa per Tothom.

Li agrada molt la cultura en general, sobretot el teatre i la musica a part dels idomes com l’anglès ! Es considera una dona valenta , forta , altruista , divertida i que lluita per els seus somnis.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 9 de març
20:00 h
Espai Jove Kesse
Gratuït | Entrada lliure
A càrrec de:
Heroïnes anònimes

Skip to content