Tarragona Jove

Cultura Kesse | Presentació Terranyina | Primavera 24
Gessamí Olesa i Ramón Gironés

Divendres 31 de maig | 20 h | Espai Jove Kesse
Totes les edats | Gratuït sense reserva prèvia

L’Oficina Jove de la Terra Alta, ha creat un catàleg virtual d’artistes terraltins. És una de les novetats del projecte Autoestima Rural, que pretén fer valdre la qualitat de vida dels territoris rurals, desmuntar l’imaginari col·lectiu dels pobles buits i sense vida i trencar amb l’estereotip de territoris petits d’on el jovent i el talent hi fuig. El catàleg, batejat com a TERRANYINA, és l’espai on s’agrupen, de moment, una desena d’artistes i creadors de la Terra Alta per donar-los visibilitat i generar iniciatives conjuntes. Dos dels artistes que formen part d’aquest catàleg, visiten l’Espai Jove Kesse.

El Ramón Gironés és Biòleg i Ecòleg Terrestre, així com Professor de Secundària. Li encanta tot allò que té a veure amb la natura, però també té un costat una mica friki. Va començar a fer figures amb beads (perles fusibles) utilitzant la tècnica Pixel Art. Poc a poc va anar creixent i coneixent a mes artistes amb qui ha compartit experiències i ha ampliat el repertori de tècniques i habilitats.
@RamuHamaArt

Gessami Olesa Sancho, del Montsià i de la Terra Alta es. Graduada en Filosofía La seva trajectòria professional abasta àmbits com l’educació, el lleure, l’audiovisual, agent d’igualtat, informadora cultural, tècnica de projectes i incidència política, entre altres. El centre de la seva activitat artística és la comunicació, obertura d’allò intern i extern. Els llenguatges utilitzats solen ser poètics, simbòlics i diversos. L’escriptura, la veu, el cant, la pintura, el collage i el videoart són alguns d’ells. Està desenvolupant el seu projecte @creacionsendiferit, que es defineix com “un art particular, aquàtic i multillenguatge”.

Videoart Fluire
@creacionsendiferit

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Divendres 31 de maig
20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de: Gessamí Olesa i Ramón Gironés
Ves al contingut