Tarragona Jove

Terranyina | Primavera 24
Exposició

del 31 de maig al 16 de juny | de dimarts a dissabte de 16:30 a 20:30 h
Espai Jove Kesse

L’Oficina Jove de la Terra Alta ha creat un catàleg virtual d’artistes terraltins. És una de les novetats del projecte Autoestima Rural, que pretén fer valdre la qualitat de vida dels territoris rurals, desmuntar l’imaginari col·lectiu dels pobles buits i sense vida i trencar amb l’estereotip de territoris petits d’on el jovent i el talent hi fuig. El catàleg, batejat com a TERRANYINA, és l’espai on s’agrupen, de moment, una desena d’artistes i persones creadores de la Terra Alta per donar-los visibilitat i generar iniciatives conjuntes. Dos dels artistes que formen part d’aquest catàleg visiten l’Espai Jove Kesse.

El Ramón Gironés és biòleg i ecòleg terrestre; i professor de secundària. Li encanta tot allò que té a veure amb la natura, però també té un costat una mica freak. Va començar a fer figures amb beads (perles fusibles) utilitzant la tècnica Pixel Art. Poc a poc va anar creixent i coneixent més artistes amb qui ha compartit experiències i ha ampliat el repertori de tècniques i habilitats.

@RamuHamaArt

Gessamí Olesa Sancho, del Montsià i de la Terra Alta. És graduada en filosofia. La seva trajectòria professional abasta àmbits com l’educació, el lleure, l’audiovisual, la igualtat, la informació cultural i la política, entre altres. El centre de la seva activitat artística és la comunicació, obertura d’allò intern i extern. Els llenguatges utilitzats solen ser poètics, simbòlics i diversos. L’escriptura, la veu, el cant, la pintura, el collage i el videoart són alguns d’ells. Està desenvolupant el seu projecte @creacionsendiferit, que es defineix com “un art particular, aquàtic i multillenguatge”.

Videoart Fluire
@creacionsendiferit

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
del 2 al 20 d’abril
de 16:30 a 20:30 h
Espai Jove Kesse
Gratuït
A càrrec de: Terranyna
Ves al contingut