Tarragona Jove

Un viatge interior

L’estiu es temps per descansar, per divertir-se…i per viatjar!  

Però no tots els viatges han de ser a altres ciutats o països. El viatge a l’interior d’un/a mateix/a és una aventura enriquidora i emocionant. 

En aquest cicle de tallers et proposem endinsar-te en la teva pròpia vida, en la teva forma d’entendre el món i les teves relacions amb familiars i amics. També et convidem a somiar el teu futur i a treballar per fer-lo realitat. 

EL VIATGE DE L’HEROI I L’HEROINA 

Dimarts 27 de Juny (10 a 14h) / Espai Jove Kesse / 12 a 16 anys/ gratuït amb inscripció 

Durant aquest taller aprendrem a assumir responsabilitats davant de reptes i obstacles, identificar i aprendre a construir xarxes personals de col·laboració i planificar les nostres metes personals!! T’hi apuntes?? 

COM PRENDRE BONES DECISIONS 

Dijous 29 de Juny (16 a 20h)/  Espai Jove Kesse / +16 anys/ gratuït amb inscripció 

Espai de reflexió personal i debat sobre la importància de les decisions a la vida, l’impacte de les bones i males decisions i conèixer les claus per evitar bloquejos en un procés de presa de decisions i afrontar-lo amb garanties d’èxit. 

BENESTAR EMOCIONAL 

Dimarts 11 de Juliol (10 a 14h)/ Espai Jove Kesse / 12 a 16 anys/ gratuït amb inscripció 

Quina imatge i concepte tenim de nosaltres? Ens estimem el suficient? Com ens comuniquem i relacionem amb les persones del nostre entorn? Investiguem plegats aquest seguit de preguntes, conjuntament! 

LA IMPORTANCIA DEL CONEIXEMENT 

Dijous 13 de Juliol (10 a 14h)/ Espai Jove Kesse / +16 anys/ gratuït amb inscripció 

Espai de reflexió personal i debat sobre la importància del coneixement i de l’aprenentatge i millora continua, i com assumir el valor del compromís i la confiança personal i en les persones del nostre entorn. 

COMUNICACIÓ NO VIOLENTA 

Dimarts 25 de Juliol (10 a 14h)/ Espai Jove Kesse / 12 a 16 anys/ gratuït amb inscripció 

Com ens comuniquem en diferents situacions el nostre dia a dia? Sabem quin impacte té una comunicació violenta? Treballem plegats la comunicació NO violenta i ho posem en pràctica! 

COM DISSENYAR EL MEU FUTUR 

Dijous 27 de juliol (16 a 20h)/ Espai Jove Kesse / +16anys/ gratuït amb inscripció 

En aquest espai, treballarem els valors i interessos personals com a marc inicial per tal de definir objectius personals, entendre la importància de projectar el propi futur per prendre millors decisions i conèixer les claus necessàries d’una bona definició dels objectius. 

Cicle organitzat per Oficina Jove del Tarragonès 

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
27 i 29 de juny i 11,13,25 i 27 de juliol
de 10 a 14 h o de 16 a 20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec d’Institut Català de Programació Neurolingüística
Ves al contingut