Tarragona Jove

VIATGE AL CENTRE DE TARRACO | Casal d’arqueologia urbana

De dl. a dv. del 26 al 30 de juliol de 2021 | de 11 a 13 h | Plaça del Pallol | de 14 a 30 anys | Gratuït amb inscripció prèvia

Tarragona és una ciutat considerada tota ella com a jaciment arqueològic. Tan sols passejant-hi hi trobem (grans i petites) restes construïdes per les persones des del segle III aC fins avui mateix. I sí, tot és arqueologia i ens serveix per aprofundir en el coneixement de les societats i en la seva evolució històrica i, a la vegada, per saber més sobre nosaltres mateixes i fer-nos més conscients i crítiques amb el que som i el que volem ser.

Amb aquest casal tindrem l’oportunitat de prospectar la nostra ciutat i descobrir monuments de totes les èpoques des del punt de vista de l’arqueologia, documentant les estructures que avui conservem. També donarem una gran importància a la cultura material que recuperem a les intervencions arqueològiques.

*Ho coorganitza: NEMESIS arqueologia i difusió cultural

*Hi col·labora: Museu d’Història de Tarragona

DECLARACIÓ RESPONSABLE: –AQUÍ–

Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19 a les activitats de Tarragona Jove i Fitxa mèdica per als casals setmanals.

Només s’ha d’omplir una vegada encara que t’hagis inscrit a diferents Casals Setmanals.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dl. a dv. del 26 al 30 de juliol
11:00 a 13:00 h
Plaça del Pallol
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de:
NEMESIS arqueologia i difusió cultural

Venda on-line tancada
Skip to content