Tarragona Jove

Aprovació Pla Local Tarragona Jove 2021-2024

 EL CONSELL PLENARI APROVA PER UNANIMITAT EL PLA LOCAL TARRAGONA JOVE 2024

Pinedo: “Amb aquest document tenim les eines per a entendre i treballar al costat de la gent jove de la ciutat”


S’ha fet realitat el nou Pla Local Tarragona Jove 2024, amb l’aprovació per unanimitat de tots els grups polítics en sessió del Consell Plenari. El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, celebra així “la fase final d’un treball molt acurat i complex per part dels tècnics de Joventut i tothom que s’ha implicat en la redacció del pla” i agraeix aquesta aprovació perquè “tenim les eines per entendre i treballar conjuntament en el present i per al futur de la gent jove d’aquesta ciutat”.   

Amb el nou Pla Local Tarragona Jove 2024 s’acorda poder treballar durant quatre anys per al compliment de tot el que s’exposa en el document, un cop siguin també informades els altres administracions col·laboradores com la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i d’altres entitats.  

D’entre el mes destacat, el nou pla vol treballar en un nou marc de les polítiques de joventut més inclusives i transversals que mai i s’especifiquen àmbits d’intervenció com el d’Educació i Desenvolupament, el de Cultura, el de Treball i finalment el de Salut. Per dur-lo a terme s’ha treballat conjuntament amb la població jove de la ciutat, s’han fet estudis, enquestes i altres dinàmiques participatives diverses, s’ha comptat amb diversos grups de treball relacionats amb projectes específics i s’han recollit tota mena de propostes i inquietuds del seu sector.  

“Equipaments com l’Espai Jove Kesse i programacions com les que desenvolupa la conselleria de Joventut de l’Ajuntament, han fet possible donar veu a la gent jove i poder complimentar el Pla, junt amb l’expertesa dels tècnics i tècniques d’aquest departament i totes les entitats que hi ha col·laborat”, ha finalitzat el regidor.  

Skip to content