Tarragona Jove

Dissabte 22 d’octubre tret de sortida de la 30a edició de la campanya de joguines de Creu Roja Joventut

Aquest dissabte 22 d’octubre de 17 a 19 h a l’Espai Jove Kesse, Creu Roja Joventut dona el tret de sortida de la 30a edició de la campanya de joguines amb el TALLER DE TEATRE PER INFANTS de 3-12 anys que farà la companyia Tornavís Teatre.

Només cal que portis una joguina nova, no bèl·lica i no sexista per poder accedir-hi! T’ESPEREM!

Inscripció a la 30a recollida de joguines

El dimecres 26 d’octubre de 10 a 12 h també a l’Espai Kesse Creu Roja Joventut organitza, per a familiars i professionals que treballen amb joves, el taller Joc i Joguina educativa. A través dels projectes educatius de Creu Roja Joventut es facilita que infants i joves utilitzin jocs i joguines indistintament del seu gènere, promovent capacitats com l’audàcia, la valentia, la iniciativa i la sostenibilitat.
L’objectiu d’aquest taller és treballar amb les famílies i professionals el valor pedagògic de la joguina i reflexionar sobre com les joguines sexistes poden traslladar un missatge negatiu i estereotipat de la realitat, fomentant la desigualtat i els rols de gènere. Revisarem l’educació de gènere en les diferents etapes evolutives, en recerca de la igualtat i el respecte.

+ info i inscripcions

Skip to content