Tarragona Jove

Aquest divendres, a Cultura Kesse, es presentarà Le Voyage, una obra de teatre còmica i de carrer

LE VOYAGE, de JAM. Clown and street theater

Aquest divendres 17 de desembre, de 20 h a 21 h, es realitzarà LE VOYAGE, de JAM. Clown and street theater, una obra que no deixarà indiferent a ningú.
 

La trama principal tractarà quan la persona té una vida quotidiana: feina, família, lleure… una vida estàndard que qualsevol ésser humà pot viure arreu. Però, de cop i volta, sense ni tan sols preveure-ho, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir.

Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha l’estabilitat. O, si més no, cap allí on s’intueix que hi ha normalitat. On s’espera que els somnis es podran fer realitat: tornar a tenir una família estable, feina, menjar cada dia, una casa, un cotxe, un ordinador, conduir un avió…

Amb “Le voyage”, JAM posa el focus en les persones refugiades i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisibilitzat.

L’entrada serà lliure amb aforament limitat, realitzant la inscripció per ordre d’arribada. També es podrà seguir en directe aquí.

*Ho organitza: Servei Municipal de Cooperació i JAM. Clown and street theater

Més info aquí.

Skip to content