Tarragona Jove

Aquest novembre arriba el festival de jocs de Tarragona

El cap de setmana del 12 i el 13 de novembre, l’Institut Municipal d’Educació col·laborarà amb el TGN Juga, el festival de jocs de Tarragona, que organitza l’associació Si vis pacem, para ludum. Aquesta proposta, pensada per reivindicar el joc de taula com a oportunitat educativa, forma de trobada i enriquiment, vol oferir un ventall el més ampli possible de formes de jugar a tots els públics.  

Segons el conseller d’Educació, Manel Castaño, “ubicant aquesta activitat a la seu de l’IMET, volem relacionar els valors associats al joc de taula amb els promoguts per l’educació: diversió, creativitat, respecte, tolerància, socialització, imaginació, saber compartir, col·laborar, escoltar, etc.”. Per a Castaño, “aquest és un festival de ciutat perquè aplega totes les associacions i clubs amb l’objectiu de crear un únic esdeveniment que, anualment, puguin gaudir gratuïtament tots els tarragonins i tarragonines, tinguin l’edat que tinguin”.  

La seu de l’IMET (av. Ramón y Cajal) i el Parc de la Ciutat, acolliran aquest festival els dies 12 i 13 de 10 a 14 h i dissabte també de 16 a 20.30 h. Com en altres ciutats de Catalunya, el festival serà una mostra de jocs de taula dinamitzada per les associacions, i també hi haurà una zona de joc lliure amb les ludoteques municipals i d’ABACUS, les aportacions de les editorials i l’Institut Martí Franquès, demostracions de novetats, jocs de rol i jocs al carrer, entre altres. 

A més de l’Ajuntament, aquest festival compta amb la col·laboració d’ABACUS, el Club Diógenes Tarragona, l’Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, Rol en Família, Tabletop Games Tarraco, la cooperativa GamLab, Tranjis GamesGDM GamesFalomir JuegosMercurio JuegosMaldito Games, Maconsa, BlauMAT i La Guingueta: espai educatiu i família.

+ info

Ves al contingut