Tarragona Jove

Arriba el TetaFest el nou festival feminista i LGTBIQA+ de Tarragona

4 i 5 DE JUNY
CAMP DE MART

Enguany, des de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ es vol reivindicar el feminisme d’una manera més visible, lúdica i cultural amb el I Festival Feminista Teta. La lluita feminista no es pot quedar només en el 8 de març. Aquest festival està articulat per tres pilars fonamentals:

VISIBILITAT: donar visibilitat a dones de diferents àmbits (cultural, social, musical, hostaleria, etc.) i conèixer la seva experiència.

PARTICIPACIÓ: comptarem amb entitats feministes i socials que treballen des del feminisme, la interseccionalitat i la igualtat d’oportunitats en diferents ciutats de Catalunya.

SORORITAT: viure-la en el sentit més ampli de la paraula, compartint experiències, coneixements, interessos i bones estones.

PROGRAMA

DISSABTE, 4 DE JUNY

10 h – Inauguració del Festival a càrrec de la Sra. Cinta Pastó, consellera de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona.

10.30 h – CRUÏLLA D’ENTITATS: a partir de les 10.30 h i durant els matins, de manera simultània amb la resta de les activitats, es podrà gaudir d’una fira amb activitats i tallers per a grans i petits. Dinamitzat per l’Associació Feminista Catorze Eixos.

10.30 h – Espai ON SOM i QUÈ FEM. Les dones estem A TOT ARREU i som més del 50% de la població. Volem visualitzar ON SOM i QUÈ FEM:

Comunicació i periodisme  Anna Martín, redactora de Mundo Deportivo, i Patricia Soley-Beltrán, escriptora, sociòloga i assessora en perspectiva de gènere i paritat.
Empresa i emprenedoria  Merche Dalmau, directora de Clos Galena.
Món rural  Ester Gomis de Ca Rosset i Roser Domene.
Universitat i recerca  Elena Maestre, Comissió d’Igualtat i Grup de Recerca en Gènere, Identitat i Diversitat de la UB.
Activisme  Elena Terán, Naret, activista des de la Red Antirracista de Tarragona.
Gastronomia i sector cerveser  María José San Román, presidenta de Mujeres en Gastronomía i xef del restaurant Monastrell d’Alacant, amb una estrella Michelin, i Karolina Simal, presidenta del Chapter Spain de l’associació Pink Boots Society.

I ho farem jugant amb la tècnica 6 x 6, per promoure la participació dels assistents. Dinamitzat per l’Associació Feminista Catorze Eixos.

11.30 h – Showcooking amb María José San Román, abanderada de l’oli d’oliva a nivell internacional, és també fundadora i presidenta de l’Associació Dones en Gastronomia i xef del restaurant Monastrell d’Alacant, amb una estrella Michelin.

12.45 h – Tast de cerveses San Miguel amb Verónica Biondi, beer sommelier, grau en Ciència de la Nutrició Humana i màster en Desenvolupament i Innovació d’Aliments. S’ha d’adquirir el tiquet social (aforament limitat).

13.45 h – Vermut electrònic i animació a l’Espai Jardins, amb Figues, DJ Luna i Sylvia Yssei.

16.30 h – Monòleg amb Lola Vendetta, feminista i inconformista, l’alter ego de Raquel Riba Rossy: dibuixant, cantautora, escriptora i monologuista.

17.30 h – Les XL presenten l’espectacle músic-teatral Abandona’t molt, una obra que desconstrueix els mites de l’amor romàntic.

18.30 h – Màgia amb Inés Molina (Inés La Maga). Premi Granada Jove d’Art i Creació.

20.00 h – Concert amb Olga Pes, cantant, compositora i productora. Presenta el seu desè disc, New Aphrodite, i ens proposa un viatge musical de fantasia i espiritualitat.

21.30 h – Concert amb Balkan Paradise Orchestra. Banda formada per deu dones artistes, amb un estil únic i trencador.

23.30 h – Concert amb Judit Neddermann i Vernat, un dels duos creatius més versàtils i elegants del panorama actual de la música pop i d’autor.

DIUMENGE, 5 DE JUNY

10.30 h – Gimcana i activitats lúdiques per a totes les edats, amb la Cruïlla d’Entitats. Dinamitzat per l’Associació Feminista Catorze Eixos.

10.30 h – Taula rodona amb representant del Ministeri d’Igualtat, la consellera de Feminismes i Igualtat de la Generalitat, la presidenta de l’ICD, la presidenta de la Diputació de Tarragona i la consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona. Moderat per la periodista tarragonina Laura Casas.

11.30 h – Monòleg amb Agnès Busquets. Actualment la podem veure al programa d’humor Polònia de TV3.

12.00 h – Exhibició i degustació de cocteleria amb Àlex Collado, brand ambassador Royal Bliss.

13.30 h – Vermut electrònic “silent” i animació a l’Espai Jardins, amb la DJ Laura Recasens.

14.30 h – Cloenda a càrrec de la Sra. Cinta Pastó, consellera de Feminismes i LGBTIQ+, i el Sr. Pau Ricomà, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona.

14.45 h – Degustació d’arròs, amb arròs Nomen i el xef Josep Moreno, estrella Michelin (restaurant Deliranto). S’ha d’adquirir el tiquet social (fins a fi d’existències).

*Durant tot el dia tindrem servei de cangur, de menjar i begudes a la zona de bar.

Descarrega’t el programa aquí

Skip to content