Tarragona Jove

L’Espai Jove Kesse obre les portes al Nadal. 9a Edició del Casal x Nadal

Propostes per a joves de 12 a 35 anys durant totes les tardes del  17 al 21 i del 27 al 30 de desembre. Activitats gratuïtes.


Activitats i inscripcions –aquí–

(a partir del 3 de desembre a les 10h)

  DOSSIER DE PREMSA –aquí–

  PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS –aquí–

Del 17 al 21 i del 27 al 30 de desembre l’Espai Jove Kesse ofereix una programació especial com és habitual des de fa 8 edicions, dirigit a persones joves de 12 a 35 anys, amb propostes innovadores, creatives i lúdiques i amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

A banda dels serveis habituals com la reserva d’espais i materials i les activitats de primera planta, es podrà participar d’un total de 42 propostes que començaran el dia 17 de desembre i que serviran per donar a conèixer l’activitat de l’equipament  que ofereix durant tot l’any: tallers culturals i educatius, espectacles, cursos, dinàmiques, tornejos entre d’altres.

Desprès de Nadal i Sant Esteve, del 27 al 30 de desembre l’espai tornarà a obrir i es podrà participar durant totes les tardes als jocs de rol i estratègia, tallers de creativitat, activitats esportives, escape room  i  destaquem la xerrada sobre la professionalització dels esports electrònics (eSports), el diumenge 29 de desembre.

El Casal X nadal acull propostes formatives en format monogràfic i/o intensiu com és el cas del curs de premonitor/a de lleure,  on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure,  el curs de ràdio i comunicació radiofònic amb Ràdio Ciutat Tarragona, per introduir als i les joves al món del periodisme o un taller de violències en joves impulsat per l’Oficina Jove del Tarragonès, amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats socials que permetin establir un espai de respecte com l’empatia, l’escolta activa, els límits…

L’accés al Casal X Nadal és gratuït, no obstant això, serà necessari tenir la Targeta Kesse (gratuïta) per les activitats amb inscripció. Aquesta targeta es pot demanar presencialment a l’equipament, però es recomana anticipar el tràmit al nostre web o presencialment a l’Espai Jove Kesse o Oficina Jove del Tarragonès. A més, durant aquests dies, realitzarem Jornada de Portes Obertes, i no caldrà disposar del Carnet Tarragonajove (pagament anual) per a la reserva d’espais i materials de cessió.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 20 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats: Fundació Siurana, AEGEE Tarragona, Assexora’tgn, Club d’Escacs de Tarragona, Associació Bandera Negra, Edge Guardians, Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona, Arteliats, A-Waifus, ILY girls, Espiga d’OR, Comunitat Pokèmon a Tarragona, Genovesa Narratives Teatrals, Col·lectiu de joves de Primera Planta de l’Espai Jove Kesse, Àtic Serveis Culturals, Auriga Serveis Culturals, La Forja Gaming, Radio Ciutat de Tarragona, Servei Municipal de Cooperació, Oficina Jove del Tarragonès, Direcció General de Joventut, i el Plan Nacional Sobre Drogas del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Per més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça –aquí–

 

Skip to content