Tarragona Jove

Climactives, cicle de propostes per combatre el canvi climàtic

La Primavera Tarragonajove proposa accions i mesures per abordar en línia la defensa del clima a través de Climactives, una iniciativa que se centra en una sèrie d’activitats que ja s’han iniciat i que s’allargaran fins al 12 de juny.

La Conselleria de Joventut presenta de la mà de la cooperativa Aresta Climactives, que vol fer prendre consciència a la gent jove sobre què podem fer per no malbaratar recursos en un món finit, com mesurar les energies de la nostra llar o el volum de plàstic que generem i com en repensem el seu consum i, fins i tot, com analitzar el circuit de producció i les cadenes de distribució de les nostres peces de roba. En aquest sentit, es revisaran quines alternatives i opcions tenim més enllà del circuit habitual.

Les activitats es duran a terme a través de les xarxes socials i el canal de YouTube de Joventut i es tractaran, debatran i posaran damunt de la taula conceptes com ecomaping, cases passives, residus zero, desvestint la roba i finalment una nova proposta lúdica amb el títol d’Escape Boom.

Consulta aquí totes les activitats del cicle Climactives.

Skip to content