Tarragona Jove

Descobreix el carnet d’Alberguista i el carnet ISIC/ITIC

L’Oficina Jove del Tarragonès fins aquest divendres t’ofereix la possibilitat de tenir el carnet d’estudiant o professor internacional i també el que et dona accés a la xarxa d’albergs de Catalunya, la Xanascat.


Vols gaudir dels serveis de la xarxa d’albergs de Catalunya Xanascat?

Amb el Carnet d’Alberguista, tens a la teva disposició més de 4.000 instal·lacions dins la International Youth Hostel Federation (IYHF), que es troben en els principals indrets turístics de cada país en una ubicació més que privilegiades. Si tens entre 14 i 29 anys, el seu cost és de 5€; si ets major de 30 anys, el preu en canvi és de 10€.

Com obtenir-lo:

En l’Oficina Jove del Tarragonès t’ajudem a tramitar el carnet fàcilment i en un termini de 5 dies el tens a casa. Només necessites del teu DNI/NIE/passaport original o, en el seu defecte, una fotocòpia.


Si el que busques és estudiar o ensenyar a l’estranger…

El Carnet ISIC (per a estudiants)o bé el Carnet ITIC (per a professorat) són la millor companyia possible. L’ISIC és un document acreditatiu per a qualsevol persona que vagi fora del país ja sigui per estudiar, per impartir classes o simplement a descobrir món.

En ell s’inclouen milers de descomptes en productes i marques i fins i tot garanteixen accés gratuït a museus, concerts i centres culturals d’arreu del món, tot per facilitar la vida als joves que van a l’estranger.

Com obtenir-lo:

  • Pots anar de manera presencial a l’Oficina Jove del Tarragonès, on t’informaran de totes les avantatges de les que pots disposar i quina és la documentació requerida. Necessitaràs:

ISIC (International Student Identity Card)

  • DNI/NIE o passaport original
  • 1 fotografia en color
  • Matrícula o certificat del centre conforme la persona interessada està matriculada l’any acadèmic

ITIC (International Teacher Identity Card)

  • DNI/NIE o passaport original
  • 1 fotografia en color
  • Carnet de docent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o certificat del centre conforme l’interessat/da hi treballa durant l’any acadèmic vigent

Més informació aquí

Skip to content