Tarragona Jove

El jovent de Tarragona es reuneix per commemorar el Dia Mundial de la Sida

En un acte presidit per la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, s’ha posat de manifest que, tot i la tendència general en la transmissió presenta xifres a la baixa, la prevenció, el diagnòstic precoç i l’eliminació de l’estigma que encara existeix al voltant de la malaltia són els reptes que afronten les administracions i entitats que treballen en aquest àmbit.

Davant l’informe sobre la situació actual del Camp de Tarragona i les dades relatives a la malaltia, l’Oficina Jove s’ha sumat al moviment de prevenció VIH organitzant diferents tallers per commemorar el Dia Mundial de la Sida (1 desembre). És per això que, aquest dimarts 29 de novembre l’Oficina Jove del Tarragonès va organitzar un acte pel Dia Mundial de la Sida.

L’esdeveniment va tenir lloc al Quiosquet de la Rambla Nova on es van realitzar una sèrie d’activitats dirigides a la sensibilització, promoció i prevenció del VIH. Amb la col·laboració d’H2O i Asexora’t i els estudiants de l’Institut Vidal I Barraquer, encarregats de dinamitzar els jocs I les diverses dinàmiques, entre elles un pasapalabra amb preguntes sobre la SIDA i una taula amb gegants encantats per tal de poder practicar el bon ús dels preservatius, cadascun amb un supervisor encarregat de proporcionar la informació pertinent.

La trobada va ser un èxit i va comptar amb una molt bona afluència de gent. La franja d’edat dels participants rondava entre els 14 i 20 anys, la majoria provinents del mateix Institut I d’altres que passaven per la Rambla i mostraven interès.

Skip to content