Tarragona Jove

Dissabte es presenta el llibre ‘Murs que parlen – Art mural a l’espai públic de Tarragona’

L’Espai Kesse oferirà una jornada de reflexió a l’entorn d’aquesta disciplina artística

POLÍGON

Aquest dissabte 19 de febrer es presenta el llibre Murs que parlen – Art Mural a l’espai públic de Tarragonaen una jornada de reflexió sobre aquesta disciplina artística, a l’Espai Jove Kesse. Aquest llibre pretén ser un compendi del projecte que va engegar l’Ajuntament de Tarragona l’any 2008, comptant des del primer moment amb la complicitat de les entitats d’artistes especialitzats en l’art mural i coordinat des de la conselleria de Joventut.

Gairebé quinze anys després, Tarragona disposa d’un catàleg artístic a l’aire lliure d’alt nivell, amb artistes reconeguts internacionalment, i sovint, amb treballs col·lectius que ja formen part de la identitat del barri. El llibre reuneix una panoràmica històrica sobre l’art mural als carrers de Tarragona, així com diversos textos que conviden a la reflexió sobre les relacions entre el grafitti i el muralisme amb el patrimoni històric, les institucions públiques o el teixit veïnal. 

Dissabte a partir de les 1 1h s’oferirà una jornada de reflexió amb les entitats, amb la presència d’artistes, i també amb els autors del llibre Nani Blasco MoyaDarío Cobacho VelascoEnric García JardíToni GironèsPere Grané FeliuGaspar Maza i Núria Rion

Programa d’actes

  • 11 h – El conseller Hermán Pinedo i Darío Cobacho (Associació Polígon Cultural) faran la presentació del llibre. 
  • 11.45 h – Conversa amb Gabriela Berti i Jaume Gómez (INDAGUE): “El graffiti i la imatge de la ciutat”. 
  • 12.45 h – Conversa amb Quim Torres i Nil Joan: “No-llocs i perifèria industrial a Tarragona”. 
  • 13.30 h – Preguntes i debat obert amb les entitats de Tarragona. 

Més info aquí.

Skip to content