Tarragona Jove

El Divendres 28 de setembre, la platja de l’arrabassada acull la 3a TARDA MULTIESPORTIVA

Activitat gratuïta dirigida a joves de 12 a 25 anys

 L’espai ofereix partits de futbol i volei platja, jocs esportius amb bubble football i carpes informatives

Una nova edició del torneig de futbol i volei a la Platja de l’Arrabassada se celebrarà el pròxim divendres, 28 de juny, de 17h a 20h. La proposta forma part del cicle Estiu TarragonaJove i està dedicada a fer esport i salut i, al mateix temps, tancar la temporada de platges.

Per entrar al torneig, cal reunir un grup de 5 a 8 participants per jugar a futbol o de 6 i 9 participants per jugar a voleibol i inscriu-re’s anotant: el nom de l’equip, número de telèfon de contacte, noms dels i les joves integrants de l’equip, i definir a quin esport es voldrà participar. Aquesta activitat és gratuïta amb reserva prèvia a través de la web www.tarragonajove.org. O bé, enviant un correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat. El termini d’inscripció es tanca el dijous 27 de juny.

Només per participar, s’ofereixen obsequis i premis als equips guanyadors dels torneigs.

El torneig de futbol platja pertany al programa d’activitats Estiu TarragonaJove, una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove  (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa CONECTA 3 amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD). Està coorganitzat amb la Fundació Casal l’Amic i Creu Roja Joventut i compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i la presència dels “Joves Promotors de Salut”.

Skip to content