Tarragona Jove

El Mèdol i l’associació L’Artista va a l’Escola convoquen el 1r Premi d’Investigació Radar Mèdol

El premi va dirigit a estudiants de batxillerat procedents de centres educatius que estiguin situats a les comarques del Tarragonès, Baix Penedès, Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Priorat, que hagin desenvolupat treballs de recerca sobre les arts contemporànies, durant el curs 2022/2023.

L’objectiu del concurs és establir vincles amb els centres d’ensenyament secundari i promoure la recerca i la creació artística, amb un màxim de tres projectes participants per centre educatiu.

Els projectes s’hauran de presentar, a partir del 27 de febrer, a través del formulari telemàtic que estarà disponible en aquesta pàgina i el termini es tancarà el pròxim 31 de març de 2023 a les 23.55 h.

Es concediran diversos premis, un primer de 400 euros en metàl·lic i un diploma per a l’alumne/a, i 150 € per compra de material i diploma per al centre educatiu. El segon premi és de 250 euros en metàl·lic per a l’alumne/a, i 100 € per compra de material i diploma per al centre educatiu.

L’originalitat del tema, la qualitat i correcció metodològica i el rigor científic seran alguns dels aspectes que es valoraran.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Mèdol durant el mes de juny en un acte públic.

Pots consultar les bases AQUÍ

Skip to content