Tarragona Jove

El Tarragonès és la comarca amb més joves inscrits en activitats de lleure

Fotografia: Generalitat de Catalunya

Més de 20.000 infants i joves, aproximadament de 2600 dirigents i monitores i 200 persones de suport participen en alguna de les activitats de lleure que es proposen aquest estiu.


Amb les dades aportades per entitats, associacions educatives juvenils, empreses i institucions organitzadores, des de la Direcció General de Joventut s’estima que se superin les xifres de l’estiu passat que reportaven 27.000 joves presents en les activitats de juny a setembre, ja que el registre d’inscripcions augmentarà durant el transcurs de l’estiu.

La comarca amb més assistents és el Tarragonès amb 7.269 participants inscrits, seguida del Baix Camp amb 5.157 persones i el Baix Penedès amb 3.268 inscripcions tanca les tres comarques amb més participació de joves en activitats de lleure.

Més informació: https://dretssocials.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/20328-infants-i-joves-participen-activitats-lleure-comarques-Tarragona-DGJhttps://dretssocials.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/20328-infants-i-joves-participen-activitats-lleure-comarques-Tarragona-DGJ

Font: Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

Skip to content