Tarragona Jove

Cultura Kesse: Entrelletres. Micro obert de poesia

Aquest divendres, 3 de març, a partir de les 20 hores, gaudirem de la segona edició del cicle Entrelletres. Aquesta vegada serà el torn per al micro obert de poesia, amb l’objectiu de compartir poesia i descobrir nous talents.

La sessió d’aquest divendres comptarà amb una primera part on tres poetes llegiran fragments de produccions poètiques pròpies o d’altres artistes. Durarà aproximadament una hora i podrem gaudir de tres noms emergents del panorama: Eduard Carmona, Libia Arias i Sänta. La segona part torna amb el clàssic dels clàssics: un nou micro obert o prolapse oral. Tindrà també una duració d’una hora i es podrá gaudir d’una amalgama de veus de la zona.

El cicle està impulsat per GNTGN, un col·lectiu d’artistes joves de Tarragona nascut el passat any 2022, autogestionat i adreçat a tota la joventut de la ciutat. Vol oferir un espai artístic interdisciplinari per promocionar als artistes que ho necessitin i crear una bona xarxa de contactes. 

“Entre lletres” forma part, alhora del cicle “Cultura Kesse“, una programació d’actes i espectacles que té lloc els divendres al vespre. Aquest cicle també contempla la creació d’espais d’intercanvi multidisciplinari i artístic, convidant a conviure amb altres realitats locals, nacionals i internacionals.

La resta d’actes del cicle Cultura Kesse d’aquesta temporada d’hivern ja es poden consultar en aquest enllaç.

Tota la informació de Tarragona Jove, així com propostes d’actuació i activitats en general, es pot consultar a la nostra web.

Skip to content