Tarragona Jove

Espais Tarragonajove

Descripció

Les activitats impulsades des de la Conselleria de Joventut també es desenvolupen fora dels espais joves municipals Espai Jove KesseOficina Jove del Tarragonès i Espai Jove La Palmera. Aquest conjunt d’espais on es desenvolupen les accions impulsades arreu de la ciutat es denomina Tarragonajove. Espai Tarragonajove és aquell espai destinat al desenvolupament personal i social de les persones joves, tant si es troba autodirigit per les pròpies persones joves com si s’ofereixen serveis i programes de suport i atenció a la joventut. Aquests espais estan connectats amb els equipaments juvenils municipals, amb els quals estableixen vincles i dinàmiques de traspàs i de derivació de recursos.

Aquests espais i accions que tenen lloc per tota la ciutat fomenten la implicació de la població jove en l’entorn social i comunitari.

Una mostra d’aquests espais són les instal·lacions esportives, els centres cívics, el Tarragona Impulsa, el Teatre Metropol, el Palau de Congressos i la nau firal, els centres educatius, l’Antiga Audiència, la Casa de la Festa o el Tinglado 2, entre d’altres.

Skip to content