Tarragona Jove

Cicle de cinema documental “Gènere i joves, en primer pla”

De dl. a dv., del 22 al 26 de març de 2021 | 19h | GRATUÏT

EN LÍNIA | a partir de 12 anys  

Projecció de documentals i webinars en streaming aquí.

El cicle de cinema Gènere i joves, en primer pla programa 10 curtmetratges de gènere documental realitzats per estudiants del grau de Comunicació Audiovisual de la URV. Explorant qüestions al voltant de la construcció del gènere a la ciutat de Tarragona i rodalies, l’alumnat ha construït la seva mirada sobre temàtiques com la discriminació per qüestió de gènere, els debats dins del feminisme, el no-binarisme, la transsexualitat o l’educació sexual. Aquesta iniciativa busca promoure la sensibilització en matèria de feminismes, llibertat i diversitat sexual i afectiva i combatre tot tipus de discriminacions, com el masclisme, la lgtbifòbia o la transfòbia. L’objectiu dels i les joves cineastes ha estat escriure i filmar per tal de documentar realitats properes basades en el reconeixement de la diversitat i el respecte i dur-les a la gran pantalla. Diàriament es projectaran dos curtmetratges i s’obrirà un torn obert de preguntes amb els/les creadores dels documentals i els/les seves protagonistes. Tant les pel·lícules com les posades en comú són gratuïtes i no cal reservar entrada.

? El programa de les jornades és el següent:

Ho coorganitza: Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i Departament d’estudis de Comunicació de la Universitat Rovira Virgili

Hi col·labora: Conselleria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona , Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès, programa APS de la URV, H2o, Espai Jove Kesse, SAI TGN, Asisa+, Beautiful, Institut la Talaia de Segur de Calafell, Teatre Municipal Àngel Guimerà (El Vendrell), Eco Botuique Vintage (TGN) i Club Bàsquet Tarragona.

D’acord amb el Reial Decret Legislatiu  1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, es reserven tots els drets de reproducció, distribució i comunicació pública d’aquestes imatges quedant restringides a l’ús propi i respectant el dret d’honor, la intimitat i la pròpia imatge de la persona, i en especial del menor, d’acord amb l’article 4 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor.

Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquestes imatges sense la prèvia i explícita autorització  de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i el Departament de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.

Ves al contingut