Tarragona Jove

Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
27/01/2021

Exposició: Quan parles fas màgia

L’objectiu és donar a conèixer encara més al gran públic el Voluntariat per la Llengua, amb una imatge renovada. Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enrquiment lingüístic, cultural i personal. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

A partir del dia 26 de gener fins al 4 de febrer /Gratuït
De 16:30h a 20:30h

A l’Espai Jove Kesse

+info: -aquí-


Lloguer de patinets elèctrics a Tarragona

Poder llogar un patinet elèctric per desplaçar-se a Tarragona, ja és una realitat. Les dues empreses – Bird i Reby – han desplegat 1.000 patinets repartits per la ciutat. Aquesta iniciativa és una nova alternativa per promoure una mobilitat sostenible, d’una manera més racional, no contaminant i més econòmica.

L’empresa Reby et facilita el codi: TARRAGONAIREBY, en el qual rebràs 5€ de viatge. I amb Bird fent servir el codi: HOLATARRAGONA, obtindràs 1€ per cada viatge que realitzis. 

+info: -aquí-


Demostra l’efectivitat de la dieta mediterrània!

Participa a l’estudi del projecte MED4Youth conjuntament amb els nois i noies d’Itàlia i Portugal, per a mostrar que la dieta mediterrània és efectiva per mantenir un pes òptim i saludable. Col·labora i forma part d’un projecte europeu únic!

+info: -aquí-


Participa en el programa ESPAVILA!

Els Premis Espavila vol premiar als ciutadans de Catalunya, que malgrat les circumstàncies de cadascú (dificultats econòmiques, socials, laborals, entre d’altres.) lluiten i són capaces de fer l’esforç de seguir endavant i millorar la seva formació educativa i/o professional. O també, aquelles persones o col·lectius que són capaços d’inculcar valors fonamentals com: treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme… per l’ajuda educativa i/o professionals dels altres.

La dotació és de 10.000€ (5.000€ en les dues modalitats) rapartides de la següent manera:
1 premi de 1.000€
2 premis de 700€
2 premis de 500€
4 premis de 400€

Fins al 15 de març del 2021

 
+info i inscripcions: -aquí-


In-forma’t

Coneix totes les possibilitats per triar el teu itinerari acadèmic, amb un orientador que t’atendrà en línia i guies d’estudis que t’ajudaran en la presa de decisions acadèmiques i professionals. Aquest any totes les activitats son en línia. Aprofita!

En línia / Gratuït

+info: -aquí-


Treu-te el graduat d’ESO

Ets major d’edat i no tens el graduat en educació secundària? Treu-te’l ara amb les proves que posa a la teva disposició el Departament d’Educació. Demostra que has assolit els objectius i les competències bàsiques del currículum de la ESO i aconsegueix el títol.

Inscripció: fins a l’1 de febrer
Proves: 4 i 5 de març
Per majors de 18 anys

+ info: –aquí–

CARNET TARRAGONAJOVE

OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS

ESPAI JOVE KESSE

© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí

Skip to content