Tarragona Jove

Inscripcions als cursos de català intensius d’estiu el 27 i 28 de juny

El CNL de Tarragona del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) iniciarà les inscripcions als cursos de català d’estiu, els dies 27 i 28 de juny. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant aquest estiu. Les sol·licituds es podran fer presencialment, a través de la xarxa de serveis i oficines del CNL de Tarragona, o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h.

Els cursos d’estiu, en modalitat presencial, s’ofereixen majoritàriament entre el dia 3 de i el 21 de juliol. En aquesta inscripció, el CNL ofereix 12 cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l’horari. Hi haurà cursos a Tarragona, Salou, Calafell, el Vendrell, Vila-seca, Valls i Constantí, a més de moltes altres poblacions de la resta de Catalunya.

Amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’usuari, s’ha redissenyat la pàgina d’inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d’inscripció i s’han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Els 11 serveis i oficines formen el CNL de Tarragona també han començat a preparar l’oferta de cursos de català de tots els nivells, que s’iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Ves al contingut