Tarragona Jove

Jornada de Comunicació Social i Transformadora

El dia 4 de novembre Coopcamp impulsa una Jornada de Comunicació Social i transformadora.

Amb l’objectiu d’apoderar els projectes d’economia social i solidària del Camp de Tarragona en la comunicació dels seus projectes i sumar a fer més visible el sector, l’Ateneu CoopCamp proposa una jornada de comunicació social i transformadora per a organitzacions de l’economia social i solidària.

Què comuniquem i com? Quins canals fem servir? Quines imatges utilitzem? Qui protagonitza la comunicació? Què interessa als mitjans de comunicació d’allò que diem?

Una jornada de comunicació social i transformadora per a reflexionar i debatre sobre la gestió comunicativa dels projectes d’economia social i solidària i adquirir eines que millorin la visibilitat del sector posant de relleu els valors que el caracteritzen.

La jornada tindrà lloc el 4 de novembre, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, Tarragona), de 9.30 a 14 h:

09.30 h | Benvinguda.
10.00 h | Conferència “El periodisme al servei de les persones” a càrrec de Patricia Simón (@patriciasimon) periodista especialitzada en drets humans i enfoc feminista, autora de “Miedo” (Debate, 2022) i col·laboradora de La Marea (@lamarea_com).
11.00 h | “Nosaltres expliquem la nostra història!”. Conversa i espai dinamitzat entre organitzacions d’Economia Social i Solidària que comuniquen des d’una mirada social i transformadora. Amb Associació Ment i Salut La MurallaAriadna Associació Juvenil Cultural i La Torreta.
11.30 h | Pausa esmorzar
12.00 h | Tallers pràctics

1 – Com comunicar de forma creativa. A càrrec de la cooperativa l’Apòstrof.

2 – Com comunicar millor. Taller d’estratègia digital. A càrrec de la cooperativa Ardit.

13.30 h | Tancament
14.00 h | Dinar en família

Aquesta jornada compta amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili.

L’assistència a la jornada és gratuïta i està pensada especialment per a projectes de l’economia social i solidària que es proposen millorar la seva comunicació des d’una mirada social i transformadora. Aquesta jornada està oberta també a professionals i estudiants de la comunicació que volen millorar el seu coneixement i relació amb els projectes de l’economia social i solidària.

Skip to content