Tarragona Jove

Joventut recupera les activitats presencials al Casal x Setmana Santa

Les inscripcions comencen dijous 18 de març a les 10 h

T’hi pots inscriure aquí.

La Conselleria de Joventut obre les portes de l’Espai Jove Kesse per a dur a terme la 8a edició del Casal x Setmana Santa, que es realitzarà a partir de dilluns vinent, 22 de març i fins a l’1 d’abril. Es proposen més de 15 actes i activitats per a tots els gustos, que s’han dissenyat exclusivament per aquest cicle intensiu de les vacances de Setmana Santa.  

Les activitats es faran les tardes del 22 al 27 de març i de matí i tarda del 29 a l’1 d’abril. Les propostes estan dirigides a joves de 12 a 35 anys (amb una major oferta per a joves de 12 a 20 anys) i n’hi ha amb inscripció prèvia i d’altres obertes, que conviden a participar-hi lliurement i a conèixer tot el que es duu a terme a l’Espai Jove Kesse.  

D’entre els tallers, es podrà participar cada tarda del casal de ràdio i comunicació; del sansalab, storytelling; del taller d’expressió corporal i moviment; del taller d’origami; jocs de rol; o taller de zumb zumb. Cal destacar els dos actes programats per apropar al públic la situació de discriminació i vulneració de drets que pateix el col·lectiu trans amb l’obra de Teatre Tirititrans Trans Trans i la taula d’experiències vivencials del col·lectiu LGTBIQ+ en contextos globals.

Com a activitats formatives i d’educació es farà novament el Curs d’iniciació al lleure educatiu i al voluntariat (premonitors/es), adreçat a joves de 16 a 17 anys, on durant quatre dies, 20 joves descobriran les tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure i/o en el voluntariat. El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal Tarragona Jove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums CONECTA 3 i amb el suport del Ministerio de Sanidad (PNSD); i la col·laboració de la Conselleria de Cooperació.

Ves al contingut