Tarragona Jove

La Cia. Calamidad y Desastre tanca el Festival de Teatre Màgic al Kesse

El món de l’il·lusionisme se cita per tretzè any consecutiu als escenaris de Tarragona i de la Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels espectacles de màgia més destacats de l’actualitat. El Festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Divendres 29 de novembre, a les 21.30 h, a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, la companyia aragonesa Calamidad y Desastre clourà el festival amb l’espectacle Cabaret màgic. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

L’espectacle inclou màgia visual, mentalisme i la participació activa del públic assistent i és una demostració constant de l’enginy de dos genis. Tot això, barrejat amb un humor intel·ligent i molta espontaneïtat…

La programació Cultura Kesse està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit jove de la ciutat però està oberta a tots els públics i a propostes d’interès per al públic jove.

Per més informació de la programació  podeu consultar l’esdeveniment de divendres o el web www.teatremagic.es.

Skip to content