Tarragona Jove

La Mostra de Teatre Jove arriba a la 27ena edició amb 7 companyies teatrals

Presentació de la Mostra de Teatre Jove 2020. Foto: David Oliete

Tota la informació i programació de la MTJ2020: –aquí–


Aquesta tarda el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha presentat en roda de premsa la 27ena edició de la Mostra de Teatre Jove, acompanyat dels diferent representants de les set companyies teatrals que enguany formen part de la programació. I és que, tot i la pandèmia, molts dels grups han seguit amb el projecte i presenten, un any més, el resultat del seu treball, tot i que enguany serà a la tardor i no a la primavera, com ja estaven acostumats. La Mostra es durà a terme del 28 d’octubre al 26 de novembre, en “una nova edició del teatre juvenil amateur més autèntic de la ciutat”, segons ha apuntat el regidor. Una vegada més, “l’aportació de l’Ajuntament és oferir als grups participants de la Mostra de Teatre Jove canals permanents de suport, mitjançant equipaments culturals i juvenils per a la formació, l’experimentació, la reflexió i l’exhibició, per motivar i connectar les seves pràctiques artístiques i culturals”, ha definit Pinedo.

La Mostra d’enguany presenta a set grups amb l’estrena de set obres, cinc d’elles de creació pròpia i dues obres d’autors diversos. Les companyies son Meraki Teatre, Histrions Teatre, Arteliats Teatre, Tornavís, Vis de Vanadi, Aula de Teatre de la URV i Theatron, en resum: cinc, de teatre amateur; una, d’un centre educatiu; i una, universitària. Tot plegat suma un total de 320 persones treballant i aportant diversos papers i funcions a la mostra.

Com és habitual, un consell assessor valorarà les obres un cop representades. En aquesta ocasió el consell assessor estarà format per les directores teatrals Mercè Sardà i Eva Vives, el periodista Enric Garcia Jardí i la coreògrafa Raquel Méndez.

Les representacions de la Mostra es faran enguany al Teatre Tarragona, complint totes les mesures de seguretat, d’aforament i d’higiene que comporta la situació actual.

Skip to content