Tarragona Jove

La Primavera Jove ofereix més de 50 activitats gratuïtes

 

INSCRIPCIONS: 2 D’ABRIL A PARTIR DE LES 10H  –AQUÍ–


Tallers d’art mural i grafits, xerrades d’orientació sobre el món laboral i una jornada sobre l’impacte del gènere en les persones joves són alguns dels plats forts de la Primavera Tarragonajove, el cicle que del 5 d’abril al 22 de juny ofereix una cinquantena de propostes gratuïtes adreçades a jovent entre 12 i 30 anys.

L’Espai Jove Kesse, ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret, serà, una vegada més, el principal epicentre d’una programació que es divideix en dos grans àmbits d’activitats, educatives i culturals.

En l’àmbit de les arts plàstiques, una de les principals novetats és el taller d’art mural ‘Spam!’, que es desenvoluparà durant quatre dissabtes del mes de maig al Centre cívic de Sant Pere i Sant Pau.

D’altra banda, sota l’etiqueta “treball”, durant quatre dijous del mes de maig, s’oferiran xerrades que permetran introduir el jovent en el mercat laboral, tant des del punt de vista del sol·licitant de feina com del context laboral general al territori.

Una altra de les novetats és la jornada que el dimecres 29 de maig s’impartirà, sota el títol “Impacte del gènere en les persones joves”, adreçada especialment a professionals que treballen amb aquest col·lectiu.

Pel que fa al vessant cultural de la programació destaquen, a banda de la mostra de Teatre Jove, els espectacles de cada divendres a la nit, que portaran, entre d’altres, el rap de l’activista colombià Leonard Rentería, l’exhibició dels treballs dels alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, les projeccions audiovisuals d’Ester Sánchez, la música de Ferran Palau o la sessió de màgia i circ a càrrec de Mag Blak i Ciriaco Clown.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha posat en valor el fet que “un 80% de les activitats han estat proposades i cogestionades directament pels propis joves que, habitualment, són usuaris de les instal·lacions”. La consellera també ha destacat que, paral·lelament a aquestes activitats de primavera, del 15 al 18 d’abril l’Espai Jove kesse també acollirà el Casal x Setmana Santa.

Les inscripcions per a les activitats, totes ells gratuïtes per als participants, es pot formalitzar a partir d’aquest dimarts, 2 d’abril, al web www.tarragonajove.org. Les persones interessades poden sol·licitar més informació als dos espais de referència:

  • L’Oficina Jove del Tarragonès, a la plaça Imperial Tàrraco, amb atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  • L’Espai Jove Kesse, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14, amb l’horari següent: dimarts i dimecres, de 16.30 a 21 h; dijous i divendres, de 16.30 a 22 h i dissabtes, de 16.30 a 21 h.

INSCRIPCIONS: 2 D’ABRIL A PARTIR DE LES 10H  –AQUÍ–

Skip to content