Tarragona Jove

La Xixa presenta el projecte 1000 Layers “Identitats Creatives”

La Xixa et convida a la conferència internacional del Projecte 1000 Layers “Identitats Creatives el pròxim 17 de juny al C.C. Cotxeres de Borrell, a Barcelona. Aquest esdeveniment està adreçat a joves i a professionals que treballen amb joves. Al llarg de tota la tarda, gaudirem de tallers, xerrades, actuacions… al voltant de les identitats diverses dins l’àmbit juvenil. Un espai d’intercanvi de coneixements i experiències! A més, compartirem els manuals útils que s’han generat arrel del projecte 1000 Layers.

📒 1000 Layers: Youth for creative identities és un projecte cofinançat per la Comissió Europea, coordinat per La Xixa Teatre en col·laboració amb les entitats DW-RS Producties dels Països Baixos, Elan Interculturel de França, Rooftop Theatre i Youth for Exchange and Understanding Cyprus de Xipre.

El projecte proposa un enfocament metodològic innovador – el Mètode de les Identitats Creatives (CIM) – en la prevenció genèrica de la radicalització que condueix a la violència entre persones joves. El CIM fusiona les eines més rellevants de la Teoria del Procés Identitari (Identity Process Theory) amb mètodes creatius comunament utilitzats en el treball amb joves: Teatre dels i les Oprimides, Storytelling i Treball de Processos.

Informació pràctica:

Conferència Internacional 1000 Layers: Identitats Creatives

🗓  17 de juny | De 16.00h – 20.00h

📌 C.C Cotxeres Borrell:  C. de Viladomat, 2-8, 08015 Barcelona,

🆓 Gratuït

️ INSCRIPCIONS www.laxixa.org/1000layers

Skip to content