Tarragona Jove

Línia d’ajuts per a persones joves tutelades i extutelades

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert una nova línia d’ajuts per a les persones joves tutelades i extutelades per l’Administració de la Generalitat de Catalunya dins del Programa Treball i Formació.

L’objectiu de la nova línia d’ajuts és facilitar experiències professionals a un sector de població jove, especialment vulnerable, com són els joves tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

La convocatòria s’adreça a les administracions locals de Catalunya o els seus organismes autònoms, o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d’ocupació, desenvolupament local i de promoció de l’ocupació; i a les entitats sense ànim de lucre i empreses d’inserció acreditades amb centre de treball a Catalunya. El termini de presentació de les sol·licituds és des del 3 de juliol de 2020 fins al 23 de juliol de 2020.

Concretament, aquesta mesura beneficiarà a les persones joves entre 17 i 21 anys que tinguin condició de tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya i amb permís de residència. També hauran d’estar aturades i estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació. Als joves se’ls oferirà una experiència professional d’una duració de 12 mesos juntament amb accions de formació dins l’horari laboral.

Aquesta línia està cofinançada en un 50% pel Fons Social Europeu.

Més informació i accés al tràmit aquí.

Skip to content