Tarragona Jove

L’Oficina Jove del Tarragonès estarà a l’Espai de l’Estudiant a Valls

Espai de l’Estudiant

Els dies 10 i 11 de març l’Oficina Jove del Tarragonès estarà present a l’espai de l’Estudiant a Valls, on podràs trobar tota la informació sobre els estudis i la formació.

Què és l’Espai de l’Estudiant?

L’Espai de l’Estudiant és una fira anual que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques del sud de Catalunya- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca.

L’Espai de l’Estudiant està organitzat pel Consorci Prouniversitari, una secció de l’Institut d’Estudis Vallencs (www.iev.cat), i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, així com d’institucions i empreses compromeses amb el foment de la formació i l’ocupabilitat.

Què trobaràs a l’Espai?

Estudis universitaris, estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada, serveis per als joves (residències, estudiar i treballar a l’estranger, serveis financers…)

La durada de l’Espai és de dos dies, dijous i divendres. Els matins de 9h a 14h la visita es reserva als centres educatius (hi ha la possibilitat de visitar-lo en grup també el dijous a la tarda, a partir de les 15:30h).

La tarda del dijous, de les 15:30h a les 19h, el recinte s’obre també per al públic en general.

A qui s’adreça l’Espai?

L’Espai s’adreça, principalment, als alumnes de 4t d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat.

Donat que l’Espai acull centres amb oferta de tallers ocupacionals i altres estudis no reglats, la visita és també interessant per als col·lectius que estan rebent una formació fora dels canals habituals.

Pel que fa a estudis universitaris i superiors, els interessats en màsters, postgraus, cursos d’especialització o formació permanent tenen també una cita amb l’Espai.

Igualment l’oferta laboral, els serveis a la joventut i l’oferta d’idiomes amplia el ventall d’oportunitats per a públics diversos.

Més informació aquí.

Skip to content