Tarragona Jove

Miquel Montoro, aquest dijous a l’Estiu Tarragona Jove

El youtuber i instagramer Miquel Montoro, aquest dijous 29 de juliol a l’Estiu Tarragona Jove.

Demà dijous 29 de juliol a partir de les 10 h, en directe, es retransmetrà una entrevista al youtuber i instagramer mallorquí, Miquel Montoro, conduïda per la periodista Laura Rovira i les participants del casal de ràdio Radiofonic.

Montoro és també col·laborador del programa Uep! Com anam? d’IB3 Televisió. Es dedica principalment a la divulgació de sabers de la vida rural. Només sis mesos després de crear el seu canal de YouTube, Miquel Montoro es va fer famós gràcies al vídeo viral Ses taronges, que ja acumula gairebé tres milions de visualitzacions. El vídeo Hòstia, pilotes!, va ser un altre fenomen mediàtic que el va portar a ser entrevistat en els programes de televisió i ràdio més populars d’Espanya.

Ara, i per a @tarragonajove, una nova entrevista dinamitzada i conduïda pels i les joves del casal Radiofònic.  Qui es vulgui connectar amb el jove youtuber, pot entrar aquí. L’entrevista permetrà una part final on qualsevol persona connectada podrà fer-li preguntes i comentaris a través del xat de Youtube.

Skip to content