Tarragona Jove

Mirall Sonor inaugura el Festival Sota La Palmera 2023

La 16a edició del Mirall Sonor obrirà el Festival Sota La Palmera amb les actuacions de Elle León y DJ Transgress

El divendres 30 de juny a les 21 hores començarà el Festival Sota La Palmera amb les actuacions del Festival Mirall Sonor, que porta 13 anys situant Tarragona com una de les seus del seu festival.

Tret de sortida aquest divendres 30 de juny al festival Sota la Palmera, que arrenca aquest any amb la 16a edició del Mirall Sonor.  Després de rondar per Catalunya i d’establir a Tarragona la seva seu principal a partir de 2012, enguany torna a l’Espai Jove la Palmera amb l’actuació de Elle León,  una de les cantautores més guitarreres i un dels descobriments d’aquest 16è Mirall Sonor Tarragona. De múltiples qualitats artístiques, aquesta cantautora Irlandesa va debutar amb el seu EP Heart to Hearts, que la va portar a tocar per Barcelona i Irlanda, i aquest any torna plena d’inspiració per a presentar el seu primer disc The Musical, que ha estat una de les sorpreses més reveladores d’aquest darrer Festival Hivernacle, un dels destacats del país dedicats a les noves promeses musicals en el terreny més indie.  

Completant el cartell del 16è Mirall Sonor, l’acompanyarà Trangress DJ. Entre les seves produccions d’aquests gairebé 20 anys produint electrònica lo-fi destaquen Magic Count, Pop Secret i Ultramort; però enguany, per tancar la nit, Transgress presenta el seu set més desenfadat com a Dj amb influències de l’escena electro francesa i una personalitat que desemboca en una sessió amb loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres que ha passejat per les principals sales, clubs i festivals underground de Catalunya. 

Pel Mirall Sonor han passat al llarg d’aquests anys artistes com Pau Riba i Les Aus, Julie Doiron (USA), Damo Suzuki (Can, Japó), Roger Mas, Albert Pla o Quimi Portet i ha vist créixer, des de els seus inicis, propostes com Nico Roig, Ramon Mirabet, Xarim Aresté, The Bird Yellow, Xavier Calvet, A Singer Of Songs, Cálido Home, Joan Colomo, Aldrin y Collins, The Missing Leech o We Are Apes, Hello!, entre d’altres. 

Mirall Sonor començarà a les 21 h i l’accés és gratuït. 

25 dies Sota la Palmera 

El festival Sota la Palmera s’allargarà fins al 5 d’agost amb un total de 25 dies d’activitat i 33 actes o espectacles en diferents àmbits i disciplines artístiques, tots de caràcter gratuït. 

Aquest esdeveniment, que naixia ara fa 18 anys com Cultura de carrer a la plaça dels Sedassos i des d’en fa 13 ja amb la ubicació a l’Espai Jove La Palmera; compta enguany amb nous escenaris com el Passeig de les Palmeres, Sant Pere i Sant Pau o Torreforta.   

La programació compta amb música, però també amb dansa, circ i cinema. Tots els dimarts ofereix el cicle Margalló, ubicat a diferents espais de la ciutat com la Casa Canals, el Fòrum de la Colònia i Pla de la Seu, on es podran veure actuacions de joves en el camp de la dansa i  la música. 

Tot el detall de la programació es pot consultar a https://tarragonajove.org/sotalapalmera2023/ 

Skip to content