Tarragona Jove

Mira’m: projecte pedagògic a través del cinema

En el marc de la XX edició el Festival REC de Creació Audiovisual, Play Acció Cultural i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuen amb la voluntat de fer arribar als centres educatius el cinema per analitzar-lo des d’un vessant crític. Enguany, el projecte pedagògic Mira’m s’adapta a la realitat actual i ofereix en format digital la visualització de la pel·lícula guanyadora del Premi Públic Jove dels Premis de Cinema Europeu ‘Fight Girl’.

El destinatari és l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat amb qui es podrà treballar temes com la capacitat de resiliència, els reptes personals, la importància de l’entorn… i s’ha donat l’opció als centres educatius de visionar el film de dues maneres en funció de la seva disponibilitat:

– Mitjançant un enllaç durant la setmana del festival, del 2 al 8 de desembre, que els permetrà participar el dia 4 a les 12 h del migdia a un debat amb el director, Johan Timmers, via Zoom sigui directament o enviant les preguntes i reflexions prèviament.
– Mitjançant un enllaç en el període que escullin durant el desembre per poder-la veure després del festival conjuntament amb l’enregistrament del debat.

L’idioma de la pel·lícula és l’holandès amb subtítols en català i el debat es farà en anglès i català/castellà.

Els centres educatius de la comarca que encara no ho hagin fet, poden confirmar la seva participació a edalmau@tarragones.cat indicant si volen participar en directe al debat per tal de facilitar-los l’accés a la sala virtual.

Per desenvolupar aquest projecte el Servei Comarcal de Joventut ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona.

Skip to content