Tarragona Jove

Música dixie, cinema i màgia, aquesta setmana a l’Espai Jove Kesse

L’espai Jove Kesse acull aquesta setmana quatre actes culturals que ompliran l’equipament de música, cinema i màgia de dijous a dissabte.

L’equipament juvenil, ubicat al carrer sant Antoni Maria Claret participa en les programacions del 29è Festival Dixieland i al 18è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, a més de l’estrena de la pel·lícula “L’agost més càlid“.

Aquest dijous 25, l’equipament acollirà l’actuació de GATA BRASS BAND. Provinent d’Andalusia, són el fruit de la investigació i l’estudi del jazz, el funk i la música tradicional de Nova Orleans amb la influència d’altres estils: rock, electrònica i mestís. Un còctel energètic i explosiu.

Divendres 26, i també dins del Festival Dixieland, arriba des de Múrcia el directe de la STEAM BRASS BAND, una banda de metalls i percurssió, divertida, gamberra, que fusiona la música llatinoamericana i la balcànica d’Europa de l’est, amb un estil propi que autodefineix com steampunk.

Els dos concerts comencen a les 20 h i són gratuïts amb accés lliure i condicionat a l’aforament de l’espai.

Dissabte 27 d’abril a les 17h es presentarà la pel·lícula “L’agost més càlid”, la història del descobriment sexual de la Paula, una adolescent que rebutja el contacte físic. El film sorgeix d’un Treball de Final de Grau de cinc noies que volen explorar una realitat poc explotada que tenien la necessitat de mostrar. La pel·lícula vol mostrar com és viure el període de l’adolescència, definit sobretot per la necessitat d’encaixar i sobreviure a una mateixa. És una història d’evolució i coneixement personal.

I per acabar, el mateix dissabte 27 d’abril a les 21 h i dins del Festival Internacional Teatre Màgic, el Mag Eduard Juanola mostrarà efectes de màgia mental. Estranyes habilitats, objectes curiosos i molts efectes d’il·lusionisme amb un estil de màgia original i particular. L’entrada també serà lliure condicionada a l’aforament de l’espai.

L’equipament juvenil participa des de fa 15 anys en aquest Festival  que és un aparador de mags i magues professionals que posen a Tarragona com un aparador cultural a nivell internacional.

En aquest àmbit, també aquest dijous 25 d’abril a partir de les 19 h es realitzarà la masterclass de trucs i màgia sorprenents a càrrec del Mag Gerard, on farà una classe magistral de trucs amb objectes quotidians. Les persones interessades es poden inscriure al web jove tarragonajove.org 

El cicle Cultura Kesse ofereix durant tot l’any una programació variada d’actes i espectacles en diferents formats i disciplines apropant la cultura a tota la ciutadania, especialment a les persones joves. Cultura Kesse ambé té l’objectiu d’oferir espais d’acció a companyies i col·lectius artístics i culturals.

Skip to content