Tarragona Jove

Cursos subvencionats a la Fundació Siurana

Nova oferta de cursos a la Fundació Siurana

Els cursos de formació professional per a l’ocupació són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

Son cursos subvencionats presencials i s’adrecen a persones treballadores en situació d’atur i un petit percentatge a treballadors en actiu. Al finalitzar s’obté un certificat de professionalitat.

A la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, oferim alguns cursos de formació subvencionada amb Certificats de professionalitat. Son cursos presencials i prioritaris per a persones en recerca de feina (encara que hi ha algunes places per alumnes en actiu).

Els Certificats de Professionalitat són una titulació oficial que demostra la capacitació per a exercir un determinat treball en qualsevol estat de la Unió Europea. Realitzar la formació per a la seva obtenció suposa entrenar-se en l’adquisició de competències i habilitats que ajudaran a l’acompliment en aquesta professió. Aquestes titulacions, tenen com a objectiu millorar la qualificació dels professionals per tal de donar noves oportunitats laborals.

Aquests cursos consten d’una part teòrica i una part de pràctiques professionals no laborals en empreses referents del sector.

Més del 70% des nostres alumnes de formació subvencionada i ocupacional s’han inserit laboralment, segons les dades del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Els cursos que s’ofereixen són:

La Documentació necessària per a poder accedir al curs:

  • Currículum Vitae
  • Fotocòpia NIF/NIE
  • Document compulsat que acrediti alguna de les formacions requerides*
  • Document d’alta i renovació de la demanda d’ocupació (DARDO). S’ha de sol·licitar directament a la teva OTG o per internet – Les persones que estiguin en situación d’atur (demanda d’ocupació) i les persones que estan en actiu treballant (millora d’ocupació)
  • Fotocòpia de la capçalera de la nòmina – En el cas de les persones que estiguin treballant en actiu.

*En el cas dels Cursos de Nivell 2 (ESO/EGB/CP del mateix nivell/prova accés al CFGM).
*En el cas dels Cursos de Nivell 3 (Batx/BUP/CP del mateix nivell/prova accés al CFGS)

FAQ

Puc faltar algun dia de classe?

És obligatori assistir al 75% de les sessions de cada mòdul.
És recomanable no faltar mai, perque les sessions són úniques i el seu contingut no el tindríeu. No obstant, si es falta s’ha de justificar amb antelació.

Quins són els requisits per accedir al cus?

Són cursos dirigits, majoritàriament, a persones que estiguin a l’atur. Després depèn de si és un curs de nivell 1,2 o 3.

Ens facilitaran les pràctiques?

Sí, per als cursos del SOC, la Fundació Siurana facilita les pràctiques per tots els alumnes.

Té sortida laboral?

Totes les formacions que us oferim tenen sortides laborals. Depenem de la oferta i la demanda que hi hagi en cada moment. El més important és que us formeu molt bé i tingueu bona predisposició laboral.

Més informació aquí.

Ves al contingut