Tarragona Jove

Presentació del projecte ‘Unfollow a les violències masclistes’

 

El dimarts 26 de febrer es presenta a Tarragona ‘Unfollow a les violències masclistes’, un projecte educatiu i una guia de recursos que pretenen donar eines a entitats juvenils, professorat de secundària i jovent en general per tal de prevenir i abordar el sexisme quotidià i les relacions abusives que es donen, també, a través dels entorns digitals entre adolescents i joves.

Després de les presentacions a Barcelona, Manresa i Lleida, el projecte ‘Unfollow a les Violències Masclistes’ també trepitja les comarques delCamp de Tarragona. El proper dimarts 26 de febrer tindrà lloc l’acte de presentació del projecte, així com uns tallers formatius adreçats a professionals de l’educació, monitores i caps d’agrupament, per tal d’abordar les violències masclistes als entorns digitals.

L’acte constarà de la presentació del projecte educatiu, seguida de la xerrada “Violències masclistes en entorns digitals: Posem-hi nom!” a càrrec de la Cooperativa Candela. A continuació s’explicaran els diferents recursos i serveis que ofereix la iniciativa pedagògica per prevenir aquestes violències a les aules i als espais associatius, i per últim, la borsa de formació i facilitació del CNJC durà a terme uns tallers formatius per posar en pràctica les activitats del projecte.

L’acte tindrà lloc el dia 26 de febrer des de les 16.15h fins a les 19.30h a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern de la Generalitat de Tarragona (C. de Sant Francesc, 3 ).

La participació a l’activitat és gratuïta, inscriviu-vos a través d’aquest formulari.

Skip to content