Tarragona Jove

Reserva de Sales a l’Espai Jove Kesse

Reserva de Sales

L’Espai Jove Kesse disposa de sales amb un equipament complet. Tenim aules amb miralls, parquet, altaveus, etc. perquè puguis ballar tu o el teu grup de manera professional. A més, hi ha sales d’estudi perquè et puguis preparar els teus exàmens de manera tranquil·la i concentrada. Tenim també a la teva disposició ordinadors amb connexió a fibra òptica, taules de dibuix, iPads, etc. A la Segona Planta hi ha una sala per poder fer estudis fotogràfics, amb diferents teles de fons, focus i càmeres de fotografiar professionals d’última generació.

Si necessites un espai per poder realitzar qualsevol activitat, des de reunions amb grups, assajos de teatre, exposicions, ho trobaràs a l’Espai Jove Kesse. Per poder fer la reserva d’una sala, només és necessari fer-se el Carnet de Tarragona Jove, que el pots demanar a la nostra web. Aquest té un cost anual de 10 €, i pot ser unipersonal o col·lectiu.

Qualsevol dubte que tinguis, ens pots contactar al telèfon 977 296 251, al correu tarragonajove@tarragona.cat, al Whatsapp de 687 03 08 84 o mitjançant les nostres xarxes socials.

Ves al contingut