Tarragona Jove

S’apropa la IV Jornada Treballa al Turisme Costa Daurada a firaReus Events

El pròxim 10 de març la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província celebra la IV Jornada Treballa al Turisme Costa Daurada a firaReus Events en horari de 9 h a 14 h, amb més de 40 empreses del món dels hotels, càmpings, Apartaments, agències de viatge i instituts de la província de Tarragona. Sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província, es presentarà la ja IV Jornada pionera de recerca de feina al món de l’Hostaleria i el Turisme.

Fes “clic aquí” per consultar els accessos a firaReus Events.

La Jornada que organitza la FEHT és oberta a tots els públics; estudiants relacionats amb el món de l’hostaleria i el turisme, persones amb tota mena de perfil professional que estiguin interessats/des a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com poden ser: direcció, recepció, restauració, cuina, manteniment, animació, administració, dependent/a de botiga, etc.

A continuació podràs trobar les Bases de com realitzar la inscripció a la Jornada (acció imprescindible per poder assistir-hi, ja que a les portes d’accés us demanarem l’e-mail de confirmació de la vostra inscripció)

  1. Hauràs de revisar el llistat d’establiments que participen en la Jornada (Fixa’t que clicant damunt de cadascun d’ells podràs accedir al perfil d’aquest, ubicació, lloc de treball que ofereix, descripció de l’empresa, etc.)
  2. Clica damunt de la pestanya “Inscripció” i omple totes les teves dades personals que et demanem.
  3. Fes “clic” damunt de “Vull inscriure’m” i apareixerà un missatge conforme les teves dades s’han registrat correctament. A més a més rebràs un correu electrònic confirmant la teva inscripció. El dia de la Jornada et demanarem aquest e-mail per verificar la teva inscripció i així poder accedir a les instal·lacions.
    Uns dies amb anterioritat a la Jornada, rebràs un e-mail on et confirmarem la teva assistència i et facilitarem una franja horària en la qual hauràs de venir a realitzar les entrevistes. És molt important que respectis aquest punt, per un bon funcionament de la Jornada i, per tant, de les teves entrevistes.

Et recomanem portar un mínim de 40 còpies del teu Curriculum Vitae, perquè si no vols entrevistar-te amb totes les empreses participants, sí que podràs deixar el teu CV a cadascuna de les safates que les empreses tindran habilitades.

Pots cosultar els hotels, càmpings, etc., que ofereixen vacants professionals a través d’aquest link.

Skip to content