Tarragona Jove

Saps quines activitats tanquen el cicle La Ciutat a Cau d’Orella?

El cicle organitzat per Joventut, la Biblioteca Pública, la URV i l’Escola de Lletres, ha conclòs enguany amb èxit i bona participació en les deu activitats programades 


Aquest divendres 16 de desembre a partir de les 19.30h es realitzarà l’story walker Em dic Carola, un nou concepte de teatre que es desenvolupa a través d’una aplicació mòbil i on el públic és part protagonista. La història, creada per la productora i escriptora tarragona Maria Roig, farà viure al públic un relat d’amor prohibit pels carrers de la Part Alta i comptarà amb la presència de la mateixa creadora que acompanyarà durant el desenvolupament del relat. 

També fins divendres es podrà visitar al vestíbul de l’Oficina Jove del Tarragonès l’exposició Heroica Tarragona, on es poden descobrir els personatges heroics que han deixat petjada a la nostra ciutat i que tenen relació amb el nostre passat. 

Per tancar la programació del cicle La Ciutat a Cau d’orella, el dissabte 17 a partir de les 11h es farà la ruta Racons llegendaris de Tarragona a càrrec de l’investigador i professor de la Universitat Rovira i Virgili, Emili Samper. L’activitat estarà dinamitzada per l’alumnat del cicle formatiu de l’institut Martí Franquès de Tècniques d’actuació teatral i es visitaran diferents espais emblemàtics de la ciutat que amaguen històries i llegendes com la Casa Castellarnau, el claustre de la Catedral o la capella de Sant Magí, entre d’altres. 

En aquesta edició el cicle ha comptat amb 10 actes en diferents formats que han fet repàs del que han sigut els 10 primers anys de programació d’aquest cicle de misteris i llegendes. Entre d’altres hem gaudit d’un taller d’escriptura; de l’activitat a l’emblemàtic espai de Casa Boada; de la intervenció d’il·lustracions als murs de la Tabacalera o a una timba de contes; que estat algunes de les propostes que s’han dut a terme des de el passat 16 de novembre i fins aquest cap de setmana. 

Inscripcions: 

Em dic Carola – a través del web www.tarragonajove.org 

Racons llegendaris de Tarragona – bptarragona.cultura@gencat.cat 

Ves al contingut