Tarragona Jove

Tarragona Jove acull el 17è festival Teatre Màgic 

Foto: Festival Teatre Màgic

El Festival Internacional Teatre Màgic arriba a Tarragona per dissetè any consecutiu per oferir un ampli ventas d’espectacles d’il·lusionisme

Del 8 al 28 d’abril la màgia s’apoderarà dels nostres escenaris amb una àmplia proposta d’activitats d’alta qualitat. Un festival que, a més, ja és un referent a Catalunya i a Europa.

En la programació de Primavera Jove 2023 s’inclouen dues activitats relacionades amb la màgia que formaran part del festival. 

La masterclass de màgia amb objectes quotidians duta a terme pel Mag Gerard, encarregat de tota la direcció artística del festival, tindrà lloc el 27 d’abril, de 19 a 21h, a l’Espai Jove Kesse. Una classe magistral de trucs de màgia on els participants aprendran jocs de màgia visuals per deixar al·lucinats als seus amics. Properament,podreu fer la inscripció de forma gratuÏta a través de la nostra pàgina web.

El divendres, 28 d’abril, comptarem amb el Cabaret Màgic amb Random del mag Daniel Arbonés. A les 20h podreu gaudir d’un espectacle únic en el nostre espai. Un joc d’atzar on tu seràs el protagonista. Una obra màgica de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, il·lusionisme teatral i escena màgiques originals. L’entrada serà gratuÏta sense reserva prèvia per a totes les edats.

Skip to content