Tarragona Jove

Tier Mobility, l’empresa encarregada de gestionar el servei de patinets i bicis elèctriques a la ciutat

L’empresa TIER Mobility engega el seu servei a Tarragona amb una nova prestació de patinets, i com a novetat, bicicletes elèctriques i passa a ser, a partir d’ara, l’única operadora a la ciutat després d’obtenir la millor puntuació del concurs públic. De les tres empreses que es van presentar al concurs, TIER es va endur la millor puntuació per comptar també amb la part de manteniment, recollida i actualització del servei en tot moment. 

D’aquesta manera, amb un únic interlocutor, “creiem que l’Ajuntament podrà millorar aquesta gestió, revertint una situació de descontrol i sensació de concessions d’empreses il·limitades que circulaven per la ciutat” apunta la consellera de mobilitat, Sonia Orts.  

Aquesta nova empresa oferirà un augment de la flota de patinets, amb 600 nous vehicles i 300 bicicletes. Tant patinets com bicicletes compliran amb tota la legislació vigent, de fabricació i prestacions. La circulació d’aquests nous vehicles es regirà, com sempre, per l’Ordenança General de Convivència i ús dels Espais Públics de Tarragona. 

“Fins ara hi havia un procediment en precari on fins a 5 empreses van operar a Tarragona i aquesta experiència ens ha servit per establir els criteris per al procediment de licitació”, explica Sonia Orts. I afegeix: “El plec especifica que tots els patinets i bicicletes han de tenir una antiguitat de menys de 2 anys” i remarca “en el cas que optin a la pròrroga de la licitació hauran de renovar tots els vehicles”, remarca la consellera. 

Skip to content