Tarragona Jove

Troba el Mediterrani a Tarragona

L'”Interreg NEXT MED”, el programa transnacional de cooperació més gran de la Unió Europea, ha impulsat un concurs de fotografia titulat “Find the Mediterranean in your city” (Troba el Mediterrani a la teva ciutat).

Aquest concurs de fotografia és obert als joves de 18 a 30 anys que resideixen en els 15 països que participen en el Programa, el concurs pretén atorgar fotos originals que exalten l’essència del Mediterrani a les ciutats: això inclou, per exemple, el patrimoni cultural i natural, obres d’art, artefactes, monuments, mercats, paisatges urbans, etc.

Aquesta iniciativa s’organitza per celebrar el Dia de la Mediterrània, promogut cada any el 28 de novembre per la Unió per la Mediterrània.

El termini per a l’enviament de les fotografies és el 10 de novembre i els guanyadors, que seran seleccionats mitjançant votació pública, s’anunciarà el 28 de novembre de 2023, concomitantment amb el Dia del Mediterrani. Els guardonats seran convidats a presentar les seves fotos durant un esdeveniment del Programa (costos de viatge i allotjament coberts).

Trobareu les normes de participació així com altres documents rellevants en la pàgina web

Font: Unió Europea

Skip to content