Tarragona Jove

Últimes activitats de la Primavera Jove

Amb aquesta calor despedim la primavera amb les últimes activitats. Esperem que ens refresquin, encara que sigui l’ànima.

Us deixem un llistat de les activitats que queden i us animem a que reviseu la programació d’estiu, de ben segur que trobareu alguna proposta que us agradarà.

Dijous 16/06 a les 18 h a l’Espai Jove Kesse tenim la mostra de l’Aula de Cuina, on les participants posaran en pràctica´davant del públic tots els coneixements assolits durant el trimestre.

El divendres 17/06 de 19 a 22 h tenim a la sala d’actes del Kesse la última sessió dels Vespres de Rol i estratègia, veniu a jugar amb AJRET.

El mateix divendres 17/06 a les 21 h a la platja de l’Arrabassada veniu a endevinar perquè Poseïdonia ha entrat en còlera. Àuriga serveis culturals ens ha preparat un enigma que no us deixarà indiferents.

El dissabte 18/6 al Kesse, el col·lectiu de joves La Revolucionaria presenta l’activitat “Violència Obstètrica”. Les companyes de l’Associació el Parto es nuestro ens oferiran una xerrada per a compartir aquests coneixements.

EL 22 de juny de 17 a 19 h per a tancar la temporada dels grups de trobada Tarda LGTBIQ+ i Cafè Lila, que es troben durant l’any cada dimecres al Kesse, faran un taller de Fanzines relacionats amb les temàtiques que tracten a les sessions setmanalment.

Si voleu informació sobre la programació d’estiu la podeu trobar -aquí-

Us esperem!!!

Ves al contingut