Tarragona Jove

Últims dies per presentar la teva proposta a La Crida


La Conselleria de Joventut engega La Crida, un espai de participació per tal de reunir totes les propostes d’activitats educatives i culturals per a joves. Estem en els darrers dies del període de presentació de les propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles i restarà obert fins l’1 de març.

Les propostes hauran de contemplar uns trets essencials que s’especifiquen a les bases per tal de ser acceptades i/o valorades. La presentació de les propostes es farà via web:
– Cal omplir la fitxa d’informació detallant la proposta amb el model que trobaran a Presentació d’activitats per a joves – Tarragona Jove
Les propostes recollides es valoraran segons els següents criteris:
– L’autoria jove de les propostes (l’edat de les persones promotores ha de ser d’entre 14 i 35 anys)
– L’aplicació de la perspectiva de gènere i la mirada intercultural*
– L’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar, les mesures per afavorir l’accessibilitat, la seva adaptació a formats en línia i l’encaix en les línies de programa descrites al PLA LOCAL TARRAGONA JOVE 2024.

El període de presentació de les propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles restarà obert fins a l’1 de març.
Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta fase de disseny i planificació de la programació d’estiu per a joves serà atès mitjançant els espais joves (Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse) o bé, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat.

*Consultar els manuals d’aplicació de la perspectiva de gènere i la mirada intercultural a les activitats per a joves.

Skip to content