Tarragona Jove

Un total de 20 activitats educatives i culturals per a aquest inici de 2019

El Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coprogramació i suport d’entitats i col·lectius joves de la ciutat, comença una nova temporada d’activitat dirigida principalment a la població jove de 12 a 35 anys. Com és habitual l’Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14) ofereix la possibilitat de participar i formar part d’activitats i actes dissenyats per treballar la fórmula de lleure + cultura+ formació.

D’aquesta manera com és habitual des de l’inici de curs escolar, s’ofereix l’opció d’aules temàtiques les tardes de dimarts a dissabte on es poden escollir entre diferents espais de treball com l’aula de coach personal, cuina, multiesport, joves artistes, teatre, iniciació i aprofundiment de llengua japonesa, fotografia i cinema. En concret la programació d’aquest hivern inclou set aules temàtiques, tres activitats en format monogràfic, dues exposicions i vuit espectacles.

Com a novetat en tallers i activitats en format monogràfic, destaca el curs de cuina vegana que es realitzarà el divendres 22 de març. Un altra proposta destacable aquest hivern seran les jornades “Comunicant ‘En jove’”, que aportaran estratègies creatives per connectar amb el jovent els dimecres 13, 20 i 27 de març.

Pel que fa al vessant cultural i expositiu (Zona Cultura Kesse), es podran veure les propostes d’Anna Vilamú i Desiré Castellar amb l’exposició permanent d’art mural. També es comptarà amb la instal·lació de “L’artista va a l’escola” que organitza l’Instititut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i, per últim, “My Girls” de Tutsitat, un recull d’il·lustracions a tinta i aquarel·les de personatges femenins.

El programa d’hivern es complementa amb el cicle d’exhibició i mostra de diferents disciplines artístiques els divendres al vespre, en el qual estan previstos els següents actes:

  • Any nou xinès. Dv. 8 de febrer, a partir de les 18 h / Festes i cultura popular.
  • Pantalla al tall. Dv. 22 de febrer / 21 h/  Audiovisuals.
  • Festa de Carnaval. Dv. 1 de març / a partir de les 19 h / Carnaval.
  • Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse. Dv. 8 de març / 21 h / teatre.
  • Improscritos. Dv. 15 de març / 21 h / Monòlegs d’humor.
  • Reinas y repollos. Influencers a l’escenari. Dv. 22 de març / 21 h / Show cooking i audiovisuals.

 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment als espais joves (Oficina Jove i Espai Jove Kesse) o a través del web, aquí.

Skip to content