Tarragona Jove

Xavi Ciurans, de Gertrudis, substitueix Ferran Palau al Cultura Kesse

Per motius aliens a TarragonaJove, el booking del cantautor Ferran Palau ha cancel·lat l’actuació que tenia programada el pròxim 17 de maig a l’Espai Jove Kesse, en el marc del cicle Cultura Kesse. En el seu lloc la data l’ocuparà Xavi Ciurans, cantant del grup de rumba Gertrudis, que oferirà un concert amb entrada gratuïta a partir de les 21 h.

Ciurans és de La Garriga (Vallès Oriental) però resideix a Reus. És conegut per ser el cantant de Gertrudis, una de les bandes més respectades de la fornada de rumba catalana del present segle. Gertrudis va iniciar la seva carrera l’any 2000 i darrerament, després d’una aturada, torna a estar en actiu. Amb Gertrudis, Ciurans ha publicat set àlbums en aquests 19 anys de carrera. A més de Gertrudis, Ciurans també ha realitzat nombrosos concerts en solitari.

L’actuació de Ciurans se suma a una programació d’espectacles que també inclou un concert de ContraJazz Band dins el Festival Internacional Dixieland Tarragona (26 d’abril); una presentació de kamishibais (contes il·lustrats japonesos) dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona (3 de maig); una projecció d’un minidocumental i un videoclip d’Ester Sánchez (10 de maig); el cabaret literari ‘Si te ofendo, te jodes’, amb Pili Andreu i El Artriste (24 de maig); una actuació conjunta del Mag Blak i Ciriaco Clown (31 de maig); l’espectacle literari i musical ‘DJ Books’, amb Joan Rioné i Juan Antonio Moreno (7 de juny); i una representació dels joves de l’Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse (14 de juny).

Totes les actuacions comencen a les 21 h i l’accés és lliure fins a omplir aforament.

En l’apartat d’exposicions, aquests mesos de primavera passaran per l’Espai Jove Kesse La vida als campaments de refugiats sahrauís. 43 anys de resistència al desert, de l’entitat Una Finestra al Món (visitable fins al 13 d’abril); Water ink, d’Alejandro Toledo (del 23 al 27 d’abril); Kamishibai il·lustrat, de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona (del 30 d’abril a l’1 de juny); i La dona al sud, de l’Assemblea de Cooperació per la Pau (del 4 al 22 de juny).

Skip to content