Tarragona Jove

Zona Cultura Kesse presenta la temporada de primavera amb més de 15 actes i espectacles

Aquest cicle es consolida com l’aparador de creació i producció cultural juvenil de referència a Tarragona 

La Cia. La Latente obrirà la programació aquest divendres 22 d’abril ales 20 h amb un espectacle de dansa que parla de les obsessions interiors d’un mateix 

A partir del 22 d’abril i fins al 17 de juny, tots els divendres i alguns dels dissabtes compresos entre aquestes dates; es podrà tornar a gaudir del cicle Zona Cultura Kesse, amb més de 15 actes i espectacles gratuïts que combinen les diferents arts en fusió passant per la dansa, la música, el teatre, la fotografia, la cuina, la poesia i la videocreació. Seran tots a les 20h a l’Espai Jove Kesse.  

Es tracta d’un projecte que té com a referència aquest espai, com a residència artística de produccions culturals algunes d’elles gestades al mateix equipament des de processos creatius, experimentals i de participació juvenil. El valor transformador de les peces què s’hi presenten es veu en el treball previ i de laboratori sensorialment delicat i curosament treballat amb el suport i acompanyament de l’equip tècnic de dinamització juvenil de l’Espai Kesse. 

El cicle està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, d’arts escèniques, sonores i visuals que s’adaptin a les condicions de l’espai. Des de la Conselleria de Joventut amb la col·laboració d’entitats professionals, es dona suport en la producció tècnica i artística, i en la difusió d’aquestes iniciatives dels col·lectius. El Cultura Kesse també contempla la creació d’espais d’intercanvi multidisciplinari i artístic, convidant a conviure amb altres realitats locals, nacionals i internacionals. Es compta amb la col·laboració d’entitats juvenils i culturals, i d’entitats vinculades a la indústria cultural de la ciutat i del territori proper per desenvolupar la gestió del programa. 

Aquest divendres 22 d’abril a les 20h comptarem amb un espectacle de dansa de la jove cia La Latente, des d’on es reflexiona sobre l’evolució de la interioritat a través de la trobada en els altres. Live Love Laught és una peça que vol viatjar des de l’interior a l’exterior, des de les obsessions d’un mateix a la llibertat de la vida a través de l’encontre. A partir d’aquí es podran veure espectacles com el cabaret màgic, la big band trio, matraca bis: desviats, festival simfònic i els treballs finals de les aules de dansa, música i hip hop, entre d’altres propostes.

Tota la informació es pot consultar – aquí –

Des de la pàgina web de joventut tarragonajove.org es poden presentar propostes mitjançant aquest formulari que seran valorades per poder incloure en les properes programacions. 

Skip to content